Kódorgó villamossín

A mai hatalmas hőségben, a hőtágulás következtében felpúposodott egy villamossín Budapesten, a Fehérvári úton. A hernyószerűen görbe sínszál három órán át zavarta a villamosok közlekedését – mely járművek sikeres továbbhaladásához BME-s hallgatók segítségét kérték, akik a kellő szakaszon mindig átszöcskéztették azokat a túloldalra. A BKV ki kívánta fizetni a fiatalokat, de ők azt nyilatkozták: nem, inkább mi köszönjük az edzéslehetőséget. –, majd elunva a járművek folytonos csilingelését és ugrándozását, elaraszolt dél felé.

Kezdetben nagy felfordulást és látványosságot jelentett az úton lefelé araszoló sínszál, de rövid fényképezkedés és sínlovaglás (sínegelés) után az autók egyszerűen csak áthajtottak rajta. A sértődött fémhernyó végül is felment a járdára, de onnan meg a kisnyugdíjasok ütlegelték le botjaikkal és járókereteikkel, mert akadályozta a kerekesszatyros továbbhaladást.

Végül a tatabányai turul kapta fel, és szállította el egészen Budapest határáig. Ám itt sem haladhatott tovább nyugton, ugyanis piréz bennszülöttek olajban úsztatott kátrányos anyacsavart és csavarokat szórtak ki neki. (A fiatal sínszál, ahogy végignézett az íncsiklandó terítéken, szomorúan konstatálta, hogy anya csak egy van, de elkezdte feleszegetni az elemózsiát.) Az ételcsík egész a közeli MÉH telepig vezetett. Az ott dolgozók állítása szerint nem láttak aznap egy kósza sínszálat sem. Az eltűnt vasat még keresik.

A sín árván maradt jobboldali párját rajtakapták, amint a pesti naplementében önkielégítést végzett a belga vasúthálózat térképére. Kérdésünkre elmondta, hogy mindig is izgatta őt csoportos szex, és most, hogy senkivel nem fekszik együtt, még az is lehet, hogy kipróbálja az egynemű szexet. Elmondása szerint nem bánja a történteket, párja amúgy is rideg volt és merev.

A nyilatkozatról tudomást szerezve, a Jobbik képviselője elmondta nekünk, hogy amennyiben a sín beváltja ígéretét, és valóban egyneműekkel közösül, áttetetik az elkódorgott baloldali helyére. A BKV támogatja az ötletet, de arra kéri a parlamenti pártot, hogy a költséges operációt legalább felerészben fizesse.

This entry was posted in Könnyed and tagged . Bookmark the permalink.