Tanuld meg túlélni az apokalipszist 24 óra alatt

Diana Cooper: 2012 és azutánDiana Cooper
Avagy Hogyan éld túl a világvégét for dummies. Kicsit kocka könyvcímek jutnak csak az eszembe, de hát… A lényeg a következő: Diana Cooper megírta a 2012 és azután című könyvét, amihez ezúttal még CD melléklet is jár, hogy azzal segítsük a túlélést!

   

Az a helyzet, a maják készítettek egy naptárat. Régen. (Nem ő.) És a naptár véget ér 2012-ben. De nem azért, mert nincs értelme tovább számolni, mert vége a világnak, hanem azért, mert elfogytak a számaik. Nem bonyolult. Persze a szerencsétlen klasszikus műveltségű embernek ezt nehéz elképzelni, mert megtanultuk, hogy a 9 után jön a 10, a 19 után a 20 a 99 után meg a 100. (Ezért van az, hogy az emberek tapsikolva tették magukévá az arab számokat, mert mindez – lásd még helyi értékek – addig senkinek nem jutott eszébe.) Aztán lett belőle egy kellemes kis hoax.

Na de a hoax kinőtte magát, és már arra is van tankönyv, hogy hogyan éljük túl ezt az egészet. (Amúgy, a nukleáris és a zombi apokalipszisen kívül milyet lehet még túlélni?) SŐT! Ez a könyv arra is rávilágít, hogy ezt követően 20 év alatt megváltozik a világ, és dimenziókapuk nyílnak mindenfelé. Végül meg majd boldogan élünk az 5. dimenzióban.

MI VAN?! Ez a szerencsétlen nőszemély még a dimenziók fogalmával sincs tisztában?! Tehát elveszítjük a teljes térbeli kiterjedésünket (meg mondjuk az időbeniségünket), és egyetlen dimenzióvonal (legyen ez az ötödik) mentén happily ever after élünk tovább, mindörökre, még jó hogy, mert az időbeniségünket is elvesztettük.

De ha ez nem lenne elég: „A könyvben és a hozzátartozó CD-n található angyali útmutatások, gyakorlatok, vizualizációk, gyógyítások és megerősítések segítenek felkészülni 2012-re, és az azután elkövetkező időszak során e hihetetlen átalakulásban betöltött szerepünkre.” Hát baszd meg…

Szóval hajrá! Most csak 3 192 HUF a megváltás.

This entry was posted in Reakció and tagged . Bookmark the permalink.