Társkeresés?

Azt hiszem, ez már az elkeseredettség csúcsa, de hajnalban nem bírtam magammal, és eszembe jutott, hogy rendbe kéne szedni az életem, és találni kéne magam mellé valakit…

Hol? Ott az internet, manapság ott már minden van, és a társkeresés sem egy mai probléma, és ahol kereslet, ott kínálat, essünk neki!

A tapasztalat, az lesújtó! Az egy dolog, hogy öt éve még úgy működtek ezek a rendszerek, hogy keresgélés közben néha be kellett zárni pár reklámot, de most már ott tartunk, hogy kereshetsz, de ha üzenni akarsz a lánynak, akkor azért fizetned kell! Mert csak a fizető júzer veheti fel a kapcsolatot a másik júzerrel. Persze a fizetésnek is különböző szintjei vannak, például van aki azt is kifizetheti, hogy mások üzenhessenek neki.

Nem baj! A magyar ember, az a jég hátán is! Minden nő (másra még nem találtam példát) úgy fejezi be a hirdetését, hogy küldd el az e-mail címed is, mert nem vagyok előfizető. Azaz? Figyelj, társat keresek, de nem adok hozzá segítséget… Komolyan mondom: mintha a szórakozóhelyen odalépnél a csajhoz, és azt mondaná: Vegyél valamit inni, (hogy legyen időnk beszélgetni) vagy mindkettőnket kiraknak innen.

A keresés, az megint a kedvencem volt. Lehet mindenre szűrni: életkorra, bőrszínre, testalkatra, csillagjegyre, havi minimum keresetre! Komolyan, olyan nőt keresek, aki havi 140 és 200 között keres. Én nem mondom, hogy nem fontos, hogy hogyan és miből él meg az ember, de hogy ez egy párkeresési paraméter legyen… A másik kedvencem az a családi állapot: beállíthatod, hogy téged csak azok a hirdetők érdekelnek, aki házasságban élnek. Miért is? Nem akarod elkötelezni magad, velük meg már nem lehet?

Nézegettem adatlapokat… Külön show! Az egyik kedvencem az a csaj, akinek a párra vonatkozó elvárásai a következő sorban merültek ki: Skacok, a német sportkocsi alap! MI?! Úgy érted, ha egy ötvenmillás Ferrarival jelenek meg, hogy elfuvarozzam a kis popódat, akkor már esélyem sincs, mert az csak szar olasz?! Akkor te ne itt ismerkedjél, hanem egy parkolóházban!

A másik azt mondja: Csak bakok keressenek! Hát akkor az Isten áldjon téged is!

Egy csaj azt írja: „Légy igazi férfi, azaz (…) Ne mondd nekem, hogy szép vagyok. (…) ne gyere el velem olyan programokra, amihez nincs kedved. (…) Mondd meg, mit csináljak, ne hagyd, hogy én döntsek.” MI?! Neked mi bajod van? Neked nem igazi férfi kell, hanem egy tuskó!

Most tök komolyan mondom: Fogalmam sincs, hol ismerkedjen a magam fajta… És miért nincs IQ-ra szűrő?

(A nap egyetlen pozitív hozadéka: találtam piaci rést…)

This entry was posted in Reakció and tagged , . Bookmark the permalink.