A tesztoszteronról

Fiatal férfi ül az asztalnál. Előtte laptop, kereső és fordítóoldalak, illetve a Wikipédia több nyitott szócikke. (A háttérben egy József Attila vers is meg van nyitva, afféle tiltott örömként…) A kezében tudományos cikk, a téma egész érdekes, és számára új, ilyenkor az interneten néz utána az eleddig ismeretlen szavaknak. Az ablak előtt gyerekek fociznak. Biztosan egy közeli középiskola bérli a pályát. Kicsit távolabb lányok nyújtanak, készülődnek valamire. A férfi néha megkavarja a teáját, és együttérzőn tekint ki az idősödő takarítónőre, aki hajlongva gyűjti a behordott falevéldarabokat a padlószőnyegből. Most komolyan, miért nincs neki egy porszívója? Kortyol a teából, lapoz a cikkben. Civilizált ember.

Aztán valami… egy gonosz kis manó megnyit benne egy csapot, és tesztoszteron áramlik az ereibe…

Hirtelen a játszó gyerekek őrjítően idegesítőek. Minek kiabálnak, ha nem veszik komolyan?! Menjél, öcsém, és vágd szájon azt a nyüzügét! Gyerünk! Akciót akarok látni! Talpald mellbe, és azzal a lendülettel térdelj a szájára! Nem baj, ha kitörik néhány foga, biztos még csak tejfog, lesz másik!

Ez a cikk meg szar! A Wiki önismétlő. Mi van a Goldengéten? A szeme a monitorról a pályára téved. A kis köcsögök még mindig nem ölik egymást. A csajok akik nyújtanak… Nem is tizennégy, inkább tizenhat évesek! De lehet, hogy csak fiatalnak tetsző tizennyolcasok. Mindegy, biztos tudják táncoltatni a f*szt! Különben is, már majdnem van mellük! Meg kéne csapdosni egy kicsit f*ssz*l, és egyből szebben mutatnának!

Hohó! Hogy riszálja magát ez a kis takarítónőcske! Csak a férfi kedvéért! Biztos van porszívója, de ő mást akar! Ő maga akar szívni! Amúgy egész csini… legfeljebb ha harminc…

Valaki hozzon már egy hideg sört!

És most veszi észre, ez a vers pont a b*sz*’sról szól!

Bejönnek az irodába. Ő épp teát kortyolgat, lapoz a cikkben. Civilizált ember. Ez nem azt jelenti, hogy nem tombol benne egy részeges viking, hanem hogy nem látszik.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *