Help wanted!

Medvési Tibor és Molnár Tímea Andrea rajongók, figyelem!

Az a helyzet, hogy az elmúlt fél évben minden volt az élet, csak könnyű nem, és kifacsart, mint egy citromot. Most normalizálódni kezdenek a dolgok, és a 12-14 óra szopás helyett inkább csak napi 8 órát kódolok. Ez azt is jelenti, hogy kevésbé vagyok kifacsarva, valamint a múlt héten még egy könyvet is volt időm elolvasni.

Produktumra képtelen állapotomból kezdek kilábalni, töltekeztem, és igényem támadt alkotni.  (Alapvetően mást, de már oly régóta tartozom ezzel, hogy muszáj lesz ezzel folytatnom. Aki nem tudná: Visszacserélési világnap, Hógömb, Éjféli csók)

A gond a következő: Többen megszóltak, hogy miért nincs ennek a történetnek külön kategóriája.  Nos, nem is lesz, esetleg a Könnyedben a K.Ó.C. alatt, ha befejeztem, de addig is meg szeretném jelölni egy közös címkével őket. Ebben kérek segítséget: Mi legyen ez a címke? Ötleteket kommentben várok.

u.i.: Ma nekiálltam írni. De nem szeretném addig posztolni, amíg nincs címke alá rendezve. (Még legalább egy hétig írni fogok, szóval nem kell kapkodni.)


Posted

in

by

Tags:

Comments

One response to “Help wanted!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *